Kestaneli ve yulaflı barlar

Kestaneli ve yulaflı barlar tarifi

Malzemeler
160 g bitter çikolata
50 g yulaf kepeği
2 portakalın rendelenmiş kabuğu
10 adet haşlanmış kestane

Hazırlanışı
Çikolatayı kısık ateşte, benmari usulü eritin. Erittiğiniz çikolatayı ocaktan alın, rendelenmiş portakal kabuğunu, ufalanmış kestaneyi ve yulaf kepeğini ekleyin. Spatula ile karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serili tepsiye dökün. İstediğiniz yükseklikte olacak şekilde spatula ile düzelterek şekillendirin. Oda ısısında 15 dakika beklettikten sonra buzdolabına alın ve 1 saat daha bekletin. Dilimleyip servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil