Keten tohumlu grisini

Formunu korumak isteyenlere...

Mayayı suyla karıştırın ve eriyene kadar bekleyin. Diğer malzemeleri de içine dökün ve iyice karıştırın. Hamuru yağlanmış kabın içerisine dökün. Üzerini örtün ve kabararak hacminin iki katına çıkmasını bekleyin. Ardından bir pişirme kağıdını yağlayın. Hamuru, kalem kalınlığında, uzun, ince şeritler oluşturmak için elleriniz arasında ovalayın. Daha sonra onları pişirme kağıdının üzerine yerleştirin. Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısını fırçayla sürün. Keten tohumuyla süsleyin. Üzerini bir havluyla kapatıp, kabarması için 30 dakika bekleyin. 175 derecede, 10 dakika kadar pişirin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil