Kış çorbası

Hareketin azaldığı, metabolizmanın yavaşladığı kış aylarında hem kilo vermek hem de sağlıklı beslenmek için kış sebzeleri ile içinizi ısıtacak çeşit çeşit çorbalar pişirebilirsiniz.

Malzemeler:
4 adet orta boy yer elması
2 adet orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı süt
4 su bardağı su
1 tutam tuz
1 tutam karabiber

Hazırlanışı:
Yer elmalarını iyice yıkayıp, kabuklarını soyduktan sonra küp küp doğrayın. Soğanları soyup ince ince kıyın. Sıvı yağ ile soğanları tencereye koyun ve birkaç kere çevirin. Soğanlar piştikten sonra küp doğranmış yer elmalarını ekleyin. Suyu tencereye ilave edin. Yer elmaları iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Sütü ekleyin. 1–2 taşım daha kaynadıktan sonra tuz ile karabiberi ekleyin ve ocaktan alın. Mutfak robotundan geçirerek sıcak servis yapın.

* Formsante dergisinden alınmıştır

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil