Kiva Bomonti

Kiva Bomonti, Eylül ayında konuklarını dört yeni lezzetle buluşturuyor

Mevsimin taptaze ürünleriyle hazırlanan maya, kelek dolması, erik dolması ve brakana sonbaharın iddialı tatları arasında yer alıyor. Anadolu halk mutfağının özgün reçetelerinden ilham alarak konuklarına sunan Kiva Bomonti’nin zengin menüsüne eklenen maya, mevsim değişimiyle etli yemeklere geçiş yapmak isteyenler için uygun bir alternatif sunuyor. Sinop yöresine ait özgün tat, yeşil domates ve kırmızı etin enfes buluşması ile hazırlanıyor. 

Kiva Bomonti’de Eylül ayında misafirlere sunulacak bir diğer yöresel lezzet kelek dolması. Kıyma ve pirinçle hazırlanan yemek, Güney Doğu Anadolu bölgesinin geleneksel usullerine göre pişiriliyor ve benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Eylül ayının yıldız lezzetleri arasında, mürdüm eriğinin zeytinyağlı pirinç harcı ile doldurulmasıyla yapılan erik dolması da yerini alıyor. Pomaklara özgü şerbetli hamur tatlısı brakana da ay boyunca mevsim yemeklerine eşlik eden yeni tatlar arasında bulunuyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil