Kızılcık Şerbeti ne zaman final yapacak? İşte final tarihi

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin final tarihi belli oldu. Nursema karakterini oynayan Ceren Yalazoğlu Karakoç, dizinin kaç bölümü kaldığını açıkladı.

Geçtiğimiz gün alışveriş yaparken görüntülenen Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç, dizinin ne zaman sezon finali yapacağını açıkladı.

Diziyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezon televizyonlarda olup olmayacağıydı. 3. sezon için onayı alan dizinin sezon finali de belli oldu.

'SON DOKUZ BÖLÜM KALDI'

Magazincilerin sorularını cevaplayan Ceren Yalazoğlu Karakoç, dizinin sezon finali hakkında şöyle konuştu:

"Son dokuz bölüm kaldı çekmediğimiz, sonrası sezon finali yapacağız. Ondan sonra tatile çıkacağız. Setlerde iki sezon süren işlerde genelde uyumsuzluk oluyor diyorlar ama biz aile gibiyiz. Keyifli çalışıyoruz."

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil