Kremalı ve tavuklu fırında kabak

Kremalı ve tavuklu fırında kabak tarifi

Malzemeler:
1 kg kemiksiz tavuk but
1 kg kabak
1 paket kremalı mantar çorbası
200 ml krema
Rendelenmiş kaşar peyniri

Hazırlanışı:
Dikdörtgen cam fırın kabını yağlayıp tavuk butlarını yerleştirin. Diğer yanda kabakların kabuklarını kazıyıp sonra dilimleyin. Kabakların üzerine kremalı mantar çorbasını ve kremayı ilave edin. İyice harmanlayın. Kabaklı karışımı tavukların üzerine yay. 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Fırından çıkarmadan önce rendelenmiş kaşar peynirini üzerine serpip tekrar fırına verin. Peynir eriyince fırından çıkarıp sıcak servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil