Kurumeyveli paçavra tatlısı

Malzemeler
1 yufka
1 çorba kaşığı bal
2 tane kuru kayısı
Bir miktar fıstık
Tereyağı

Hazırlanışı
1 yufkayı minik parçalar halinde elle didikleyin. Didiklediğiniz yufkayı ister bir fırın kabında ister yağlı kağıdın üzerine koyup üzerine bir kaç parça tereyağı koyun. Ardından bir kaşık bal, ince kıyılmış kuru kayısı ve bir miktar fıstığı üzerine serpip 200 derecelik fırında 15-20 dakika kadar pişirin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil