La Boom Emirgan’da ''Artist'' Hareketler

La Boom Studio’nun ilk konuğu Dilan Bozyel’in, ‘We

İyi yemekle güzel müziği birleştiren, Emirgan semtinin havasını değiştirip, şehrin eğlence anlayışını yenileyen La Boom Emirgan, yeni sanat oluşumu La Boom Studio kapsamında, her ay bir sanatçıya kapılarını açıyor, duvarlarını gençlerin ilham veren işleriyle dolduruyor.
La Boom Studio’nun ilk konuk sanatçısı; fotoğraf ve sanat eğitimini London College of Communication ve London Academy of Media& Art okullarında tamamladıktan sonra kariyerine, Londra ve Türkiye'de devam eden “Dilan Bozyel”. 18 Mart’ ta ‘Wet Poem’ ismini verdiği nü fotoğraf sergisinde sanatçı, dişil estetiğin su ile buluşmasındaki şiirsel görselliğine dikkat çekiyor.
Dilan Bozyel’ in ‘Wet Poem’ isimli, 11 eserden oluşan nü fotoğraf sergisi 18 Mart’tan itibaren La Boom Emirgan’da!

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil