Le Pain Quotidien

Hafif ama çok leziz

Le Pain Quotidien’ın yaz menüsü, hem rengarenk şık sunumları hem de parmak ısırtacak kadar leziz seçenekleriyle mutlaka tadılması gerekenler listemizin başında yer alıyor. Havuç, patates ve börülce ile servis edilen sezonun vazgeçilmez sebzesi enginar, hafif bir zeytinyağlı olarak ister ana yemek ister başlangıç olarak sunuluyor. Enginar, fırınlanarak Akdeniz yeşillikleri, turp, havuç ve kuru domatesle graten salatada, parmesan ve hardal sos ile ızgara sebze salatasında da var. Mantar, sebzeler ve domates sosu eşliğinde enginarla servis edilen levrek buğulama ise farklı lezzet arayışındaki gurmeler için hoş bir seçenek. Reyhanlı limonata içmediyseniz, doğal bir içecek olarak yemeklerinize eşlik edebilir. Şeker katkısız chia parfe ise granola ve mevsim meyveleriyle sunuluyor. Yemek sonrası ya da ara öğün olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil