Limonlu mereng

Limonlu mereng tarifi

Malzemeler:
150 g pudra şekeri
1 tutam tuz
6 yumurta akı
3-4 damla limon suyu

Hazırlanışı:
Pudra şekeri ve tuzu bir kasede harmanlayın. yumurta aklarını ve limon suyunu ilave edip mikserin en hızlı devrinde 10-12 dakika çırpın. Karışım köpük gibi olduğunda krema sıkma torbasına doldurun. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Merengi yağlı kağıdın ortasından başlayarak ve bir yuvarlak oluşturacak şekilde tepsiye sıkın. Önceden ısıtılmış 130 derece fırında 1.5 saat pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil