Lokum pilavı

Malzemeler
200 g az yağlı kıyma
1 diş sarımsak
1 adet orta boy soğan
Bir tutam pul biber
50 g tereyağı
Bir tutam karabiber
400 g pilavlık lokum
(Elde açılmış küp doğranmıs¸ erişte)

Hazırlanışı:
Erişteleri makarna haşlar gibi kaynamış hafif tuzlu suda 4-5 dakika haşlayın ve süzün. Ayrı bir tavada kıyma, soğan ve sarımsağı birlikte kavurun, baharatları ekleyin. Haşlanan erişteleri kıyma sosunun üzerine döküp karıştırın ve sıcak olarak servis edin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil