Louis Vuitton'un Erkekler İçin İlkbahar-Yaz 2021 Kampanyası Tanıtıldı

Virgil Abloh, Louis Vuitton erkek giyim bölümünün kreatif direktörü ve Off White markasının sahibi, çok kültürlülüğü ve ska müzik hareketinin tarihi ve kültürler arası değişimini kutlayan yeni #LVMenSS21 "Message in a Bottle" kampanyasını tanıttı.

FİLM

Stilin sembolik gücünü ve yeni keşfedilen güç ve özgürlüğü ifade etmek için terzilik yapmayı vurgulayan kampanya, sezonun Ska'dan ilham alan Damier benzeri Dama tahtası motifi de dahil olmak üzere koleksiyonun etkilerini bir araya getiriyor. Farklı geçmişlere sahip insanları bir araya getiren ska müzik türü, klasik İngiliz terziliğini yeniden yorumladı ve Virgil Abloh'un devam eden Louis Vuitton koleksiyonlarına yaklaşımına örnek oldu. Virgil Abloh şöyle söylüyor: " Modayı kapsayıcılık, birlik ve insanlık ideallerini yansıtmak ve etkilemek için kullanmaya çalışıyorum."

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil