Mandalinalı lezzetler

Brass'ta ayın meyvesi mandalina...

Martı Istanbul Hotel’in restoranı Brass’ta her ay farklı bir meyve ile hazırlanan özel tatlar lezzet tutkunları ile buluşmaya devam ediyor. İncirli lezzetlerin ardından, kış aylarının besin yönünden en zengin meyvelerinden mandalina ile Martı Istanbul Hotel’in executive şefi Eyüp Sabri Yunusoğlu tarafından hazırlanan “Mandalinali Tatlar” menüsünde; mantarlı polente ve karamelize balkabağı ile hazırlanan mandalina soslu ördek göğsünden, çıtır sebze salatası ile servis edilen mandalina soslu dil balığına birbirinden özel lezzetler yer alıyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil