Mas fasulyeli tavuk yemeği

Malzemeler
2 adet tavukgöğsü
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
Tuz, karabiber, pul biber, kekik

Hazırlanışı

Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayın ve geniş bir kaba alın. Üzerine salçayı, yoğurdu, zeytinyağını, ince doğranmış veya dövülmüş sarımsakları ve baharatları ekleyip karıştırın, 30 dakika kadar buzdolabında terbiyeleyin. Küçük bir teflon tencereye tavukları yoğurtlu-salçalı sosla birlikte alın, kısık ateşte kapağı kapalı bir şekilde suyunu saldırın. Suyunu salan tavuklar bir süre sonra pişip suyunu geri çekmeye başlayacaklar. Tavukların pişmiş olduğundan emin olduktan sonra tencerenin kapağını açın ve suyun tamamen buharlaşmasını sağlayın. 1 yemek kaşığı kadar sıvı yağ ekleyip biraz daha kavurup dışlarının biraz daha çıtırlaşmasını sağlayın. Pilav veya makarna yanında servis edin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil