Maskülen tavır: Wednesday görünümü

Kayıtsız kalmadan kulak kabartılan kravat modasına, hafif punk bir yorum katan tasarımcılar geçmişle gelecek bağlantısını sade bir şıklıkla yansıtıyor. Özellikle beyaz gömlek birlikteliğiyle gördüğümüz bu stile, modern bir yorum katmak istiyorsanız cesur tercihler yapmaktan kaçınmayın.

HAZIRLAYAN: ASLIHAN SEVER

SÜRPRİZ DOKUNUŞ

Çizgili, sade ya da parlak! Gardırobunuza eklemenizi önereceğimiz bir kravatla hem ofis hem de davet şıklığını yakalayabilirsiniz.

ADDAMS AİLESİ'NE ÖVGÜ

Wednesday görünümünü anmadan geçemeyeceğimiz bir trend! Kravat kullanımı her yerde olduğu gibi davetlerde de sıklıkla karşımıza çıkıyor. Özellikle koyu renk tercihlerle bir arada kullanılan bu aksesuarın istemsizce gotik bir havasının olduğu da aşikar. Elbise ve tulum tercihlerinizle de bir arada kullanabilirsiniz. Bu sonbahar tipik toprak tonlarından ayrılacağınız sonbahar!

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil