Meyveli İtalyan pastası

Lezzet şöleni!

Malzemeler
400 g kedidili bisküvisi
Kreması için
150 g mascarpone peyniri
60 g toz şeker
150 ml süt
250 ml krema
1 yemek kaşığı granül kahve
Şurup için
3 yemek kaşığı granül kahve
3 su bardağı sıcak su
Üzeri için
Taze meyveler

Hazırlanışı:
Şurubu hazırlamak için granül kahveyi sıcak suyla karıştırarak iyice erimesini sağlayın. Kreması için mascarpone peyniri, toz şeker, süt ve kremayı çırpın. Granül kahveyi ilave edin. Kedidili bisküvilerinin hazırladığınız şurupla ıslatıp kelepçeli yuvarlak bir kek kalıbının tabanına ve kenarlarına uzunlamasına yerleştirin. Mascarpone peynirli kremadan üzerine yayın. üzerine bir sıra daha şurupla ıslattığınız kedidili bisküvilerinden yerleştirip tekrar krema yayın. En üst katta krema olacak şekilde kremanız bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. Buzdolabında en az iki saat bekletin. Üzerini taze meyvelerle süsleyip servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil