Milli sporculardan kiteboard eğitimi

Dünyada sayılı şehir, köy ve beldelere verilen “Yavaş Şehir” unvanına sahip Akyaka’da bu yıl açılan spor okulu “KiteMercedes by Bilge Öztürk”, masmavi denizi, tertemiz sahili ve yemyeşil çam ormanlarıyla ünlü Gökova Körfezi’nde yaz boyunca hizmet verecek.

2016 yılının Ekim ayı sonuna kadar sürecek ve yaz sezonu boyunca hizmet verecek okulda, Mercedes-Benz Türk desteğiyle özel bir kiteboard yarışması da düzenlenecek. “KiteMercedes by Bilge Öztürk”te alanında uzman eğitmenler ve milli sporcular tarafından, kiteboard sporunun free-style (akrobasi),  Olimpiyat disiplini olan formula ve hydrofoil’in de aralarında olduğu disiplinlerde başlangıç, orta ve ileri seviye kurslar veriliyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil