Mısır unlu palamut

Mısır unlu palamut tarifi

Malzemeler
1 kg palamut
1 demet taze soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 demet kıyılmış maydanoz
3 diş sarımsak
3 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartmak için
1 su bardağı mısır unu
1.5 çay bardağı ayçiçek yağı

Hazırlanışı:
Dilim şeklinde kesilmiş palamutları mısır ununa bulayıp kızgın yağda kızartın. Kıyılmış taze soğanı zeytinyağında hafifçe soteleyin. Kıyılmış maydanozu, ezilmiş sarımsağı, sirkeyi, tuzu ve karabiberi ekleyerek karıştırın. Kızarttığınız balıkları harcın üzerine yerleştirin. 1-2 dakika daha pişirin. Servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.



Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil