Modern zamanlar

Bu bahar ve yaz sezonunda saçlar doğal ama iddialı. Klasik çizgiler yerini fütüristik etkilere bırakıyor. Kulak hizasında biten kaküller, bob kesimler, rüzgarda dağılmış hissi yaratan saçlar öne çıkıyor.

BOB KESİM 80’li yılların en sevilen Fransız şarkıcılarından Mireille Mathieu’nün saç kesimi bir dönem altın çağını yaşamıştı. Bob kesim geri döndü ve hem kısa hem de uzun versiyonlarıyla (lob kesim) yeniden hayatımızda. Bob kesimin bir türevi olan halo kesim de sezonun beğenilen modeller arasında. Bob ya da halo kesimleri 90’lı yılların punk renkleri olan soğan kabuğu rengi, pembe altın ve açık morla birleştirmek de çok trendi.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil