Müceddere pilavı

Malzemeler
50 gr pirinç
50 gr yeşil mercimek
50 gr dana kuşbaşı eti
1 yemek kaşığı domates salçası
2 su bardağı et suyu
1 dal taze tarhun otu
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz

Hazırlanışı
Eti tencerede tereyağı ve zeytinyağı ile soteleyin. Pirinç ve mercimeği ilave edip kavurun. Salçayı ekleyip rengi koyulaşıncaya kadar kavurun. Et suyunu ilave edip15 dakika demlenmeye bırakın. Tuz ve ince kıyılmış tarhun otunu ekleyip karıştırın. Pilavı bir kaba aktarın. Üzerini kaşığın tersiyle düzleyin. Servis tabağına ters çevirip alın. Servis yapın.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil