Mükemmel topuzlar için

Topuz bu yazın olmazsa olmazı. Cara Delevingne ve January Jones gibi topuz divaları bile sizi kıskansın istiyorsanız, tüyolarımıza buyurun.

KURU SAÇLAR
1- Gevşek topuzlar siz kuru saçlılar için vazgeçilmez olmalı. Yüzünüzün etrafında birkaç tutam saç bırakırsanız, daha yumuşak yüz hatlarına ve görünüme sahip olursunuz.
2 - Saç diplerine kuru şampuan uygulayın. Fırçalayıp, tepeden toplayın. 
3 - Atkuyruğu yaptığınız saçları ufak tutamlara ayırın. Her birine sprey sıkıp hafifçe krepe yapın. Sonra bu tutamları atkuyruğu etrafına dolayıp tel tokalarla sabitleyin.

İNCE TELLİ SAÇLAR
1 - Saçlarınıza parlaklık katacak bir pudra serpiştirin. Köklerden uca kadar hacim katın.
2 - Saçlarınızı fırçalayın ve ortada topuz yapacak gibi toplayın. Saçlarınızı tokanın etrafında döndürüp dolayın ve sabitleyin.
3 - Mükemmel bir balerin topuzu mu istiyorsunuz? Bunun için ihtiyacınız olan şey pürüzsüz görünüm ve ışıltı sağlayan bir saç spreyinden başka ne olabilir?MUHTEŞEM MODELLER
1 - Yaz akşamları için en güzel model, atkuyruğunu kıvırıp topuz yapmak. Saçı pürüzsüzleştirmek için ürünlerden yardım alın.
2 - Kuaförden çıkmış gibi saçlar istiyorsanız, kurutmadan ve şekillendirmeden önce parlaklık veren bir sprey kullanın. 
3 - Topuzunuzun odak noktası olması için birkaç damla saç yağı kullanıp pürüzsüzleştirmeyi unutmayın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil