Ne okuyalım?

Bu ay ne okuyalım bölümüzde size harika 2 önerimiz var.

MERAK
Alberto Manguel
YKY
Merak; edebiyat, kültür, din ve siyaset tarihinde Dante’nin rehberliğinde başdöndürücü bir yolculuğa çıkarıyor okuru. Kitapların, kütüphanelerin ve okumanın tarihi üzerine yazdığı kitaplarla adından söz ettiren Alberto Manguel, bu kez Dante’yi ve İlahi Komedya’sını rehber edinip merak kavramının peşine düşüyor. Dil nedir?, Hakikat nedir?, Hayvan nedir? gibi 17 soru sorduğu 17 bölümde adaletsizlikten ekolojiye, paradan ölüme pek çok konuya değiniyor.



DİŞİSEL GELİŞİM
Yasemin Özçelik
Epsilon
Aşkta bir türlü dikiş tutturamadığı halde, arkadaşlarına ilişki tavsiyeleri veren Melis’in çevresindeki lakabı Dişisel Gelişim Uzmanı’dır. Hayatı boyunca hep yanlış erkeklere aşık olan Melis son aylarda aldığı kiloları verebilmek adına bir gün spor salonuna yazılır. Bir süre sonra spor eğitmeninin kendisinden hoşlanıp hoşlanmadığını düşünürken strese girip pizza ve baklavalara gömülerek daha da kilo almaya başlar.


Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil