Nemlendirici cilt maskeleri

Çevresel nedenlerden dolayı elastikiyetini kaybeden cilt, ışıltısına kavuşmak için yoğun neme ihtiyaç duyuyor. Cildinizi ihtiyaç duyduğu neme kavuşturmak için yüz maskelerinden yardım alın.

MASKELER NEDEN ÖNEMLİ? Yüz maskesi kan dolaşımını hızlandırır ve toksinlerin atılmasını kolaylaştırır. Cildinizi dinlendirir. Gözenekleri temizlerken cildinizdeki aşırı yağlanmayı düzenler. Çeşitli nedenlerden dolayı sertleşen ya da pul pul dökülen cildinizi yumuşatır. Haftada bir kereden fazla uygulamayın, aksi halde cildinizin kurumasına yol açabilir. Yağlı ciltler için kil ve çamur maskelerini, kuru ciltler için nem maskelerini, karma ciltler için de birden fazla maske tercih edebilirsiniz.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil