Abant'ta nerede kalınır, ne yenir?

Doğa severlere harika manzaralar sunan Abant'ta nerede kalmanız ve hangi tatları tatmanız gerektiğine dair küçük ipuçlarına ne dersiniz?

BÜYÜK ABANT OTELİ
Abant Gölü manzaralı otelin odaları da doğal tonlarda dekore edilmiş, ücretsiz Wi-Fi erişimi ve LCD uydu TV ile donatılmış. Otelin restoranında sabahları zengin kahvaltı büfesi, akşam yemeğinde ise alakart seçenekler var. Deer Bar’da canlı müzik eşliğinde pencerelerinden göl manzarası izlenebiliyor. Saunası, spor salonu, Fin hamamı ve masaj hizmetleri burada geçirilen zamanı keyi i kılıyor. Çocuklar masa tenisi, tenis ve bilardo oynayarak vakit geçiriyor. 200 odalı otelde konaklayanlar Gölcük, Kartalkaya ve Yedigölleri gezebiliyor. Standart çift kişilik odada hafta sonu iki kişi iki gece konaklama 872 lira.
Tel: 0374 224 50 33
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil