Filmlerden ilham alın

Baharda geçen ve insana bu güzel mevsim kadar umut ve heyecan veren filmlerin güzel aktrislerinden ilham almanın tam zamanı.

PRIDE AND PREJUDICE (Aşk ve Gurur/2006) • İngiltere’nin yemyeşil kırsalında geçen film, Elizabeth Benneth ve Mr. Darcy arasındaki umutsuzmuş gibi görünen ve mutlu sonla biten aşk ilişkisini anlatıyor; tabii geri planda 18’inci yüzyıl İngiltere’sinin sınıf farklarını da derinden derine işleyerek. Muhteşem bir ışıkla aydınlanan göller, nehirler ve yeşilin binbir tonuna sahip çayırlar, güzel Keira Knightley ve yakışıklı Matthew Macfadyen’le beraber azılı romantikler için kusursuz bir fon oluşturuyor. Geçtiğimiz Sonbahar/Kış sezonunda Chanel’in ruj koleksiyonunun tanıtımı için poz veren Knigthley, kahverengi gözleri ve duru teniyle buğulu göz makyajının en yakıştığı güzellerden biri olarak nitelendiriliyor.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil