Oyuncu Pınar Altuğ annesini doğum gününde andı: "İyi ki doğmuşsun güzel annem, iyi ki senin kızın olmuşum"

Oyuncu Pınar Altuğ, 1999 yılında kanser nedeniyle kaybettiği annesi Selma Altuğ'un doğum gününü fotoğrafını paylaşarak kutladı.

Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da son dönemde oldukça adından söz ettiriyor.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Doğa Rutkay, Urla hayatını anlattı Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan eden 4 oyuncudan veda mesajı Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Sandık Kokusu'nda Özge Özpirinçci'nin yeni partneri belli oldu Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu