Özel güne özel kutlama

Özel günler özel kutlamaları hak ediyor. Anneler Günü’nde annenizle baş başa geçirebileceğiniz bir çay saati keyifli sohbetler için güzel olmaz mı? Ya da zengin kahvaltılık çeşitleriyle bir brunch? Peki, Antalya’nın cennet koylarında doğanın tadını çıkarıp hem ruhunuzu hem vücudunuzu dinlendirmeye ne dersiniz? Bu özel günü daha da özel kılmak sizin elinizde!

Sürprizler başlasın
Divan İstanbul, Anneler Günü’nü için özel seçenekler hazırladı. Kişi başı 155 lira olan brunch için 10 kişilik gruplara yüzde 10 indirim sunuluyor. Ayrıca çocuklar da Divan İstanbul’da annelerine el yapımı kurabiye ve kek hediye etme imkanı bulabiliyor. Bu eğlenceli etkinlik 0-6 yaş çocuklara ücretsiz, 6-12 yaş çocuklara ise yüzde 50 indirimli.
Tel: (0212) 315 55 00
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil