Özge Ulusoy: Öyle bir ateş ki içimizdeki, hep yanmaya devam edecek

Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un ölüm haberiyle sarsıldı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Öyle bir ateş ki içimizdeki, hep yanmaya devam edecek. Hayatımız sen gidince durdu, hiçbir şey eskisi gibi değil artık" dedi.

Ankara'da yaşayan Elif Nasır, 4 Aralık 2022'de Çankaya ilçesindeki Turan Güneş Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan manken Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy'a aracıyla çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan avukatlık yapan emekli albay Ulusoy, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Tutuksuz yargılanan Nasır, iyi hal indirimiyle 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil