Palamut buğulama

Akşam yemeğinde palamuta ne dersiniz?

Malzemeler
1 palamut
2 patates
1 havuç
2 pırasa
4 diş sarımsak
2 soğan
1 limonun suyu
1 tatlı kaşığı tane karabiber
Tuz
4 defne yaprağı
Zeytinyağı

Hazırlanışı:
Temizlenmiş balık, patates, havuç, pırasa, sarımsak ve soğanı halka şeklinde doğrayın. Bir pilav tenceresinin en altına patates üstüne balık ve geri kalan malzemeleri ekleyin. Limon suyu, karabiber, tuz, defne yaprağı, zeytinyağı ve suyu ekleyip ocakta kaynatın. Kaynadıktan sonra kapağını kapatıp altını kısın. 30 dakika daha pişirip sıcak servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.


Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil