Pancar ve portakal salatalı levrek

Malzemeler
2 parça levrek fileto
2 çay kaşığı zeytinyağı
2-3 yemek kaşığı karışık tohum (ayçekirdeği içi-kabak çekirdeği içi-susam-keten tohumu)
Salata için
1 portakal
2 küçük boy pancar
50 gr semizotu
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı balzamik sirke

Hazırlanışı
Levrek filetoları yağlık kağıt konmuş fırın tepsisine alın. Üzerlerine zeytinyağı sürüp tohumları serpin. 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Pancarları haşlayıp kabuğunu soyun ve elma gibi dilimleyin. Portakalın kabuğunu soyup dilim dilim ayırın. Zarını temizleyip küçük parçalar şeklinde doğrayın. Zeytinyağı ve balzamik sirkeyi bir kasede çırpın. Portakal, semizotu dalları ve pancar dilimlerini bir kaba alın. üzerine sosu gezdirip harmanlayın. Levrekleri servis tabağına alın. Pancarlı salatayı ekleyip servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil