Pancarlı ıspanak salatası

Lezzetli ve bol vitaminli...

Malzemeler
•    2 demet ıspanak
•    2 adet portakal
•    2 adet greyfurt
•    3 adet orta boy pancar
•    1-2 yemek kaşığı keten tohumu, haşhaş tohumu ve kabak çekirdeği karışımı
Sos için
•    4 yemek kaşığı zeytinyağı
•    4 yemek kaşığı portakal suyu
•    2 yemek kaşığı elma sirkesi
•    1/2 çay kaşığı tuz ve karabiber

Hazırlanışı
Pancarları kabuklarıyla beraber tuzlu suda 20-25 dakika yani yumuşayana kadar haşlayın. Haşlandıktan sonra kabuklarını soyun, elma dilimi şeklinde doğrayın. Portakal ve greyfurtların zarlarını soyduktan sonra ince ince doğrayın. Ispanakları da yıkayın ve doğrayın. Zeytinyağında 3-4 dakika soteleyin. Üzerine biraz tuz ve karabiber ekleyin. Servis tabağına önce ıspanakları koyun, üzerine pancar, portakal ve greyfurt dilimlerini dizin. Sos malzemelerini karıştırın ve salatanın üzerine gezdirin. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil