Papaz yahnisi

Malzemeler
1 kg kemikli dana eti
2 yemek kaşığı tereyağı
500 gr arpacık soğanı
1 baş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı sirke
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:
Kemikli dana etini iri parçalar şeklinde doğrayın. Tereyağını tencerede eritip eti ekleyin. Bıraktığı suyu çekene kadar pişirin. Kabukları soyulmuş arpacık soğanları ve sarımsakları, domates salçası, sirke, tuz ve karabiberi ekleyip tencerenin kapağı kapalı bir şekilde ağır ateşte pişirin. Sıcak servis yapın.

* Tarif Lezzet Dergisi'nden alınmıştır

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil