Pastırmalı kuru fasulyeli dilim ekmek

Sıra dışı bir lezzet

Malzemeler
400 g haşlanmış kuru fasulye
60 g mascarpone peyniri
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
4 dilim kızarmış ekmek
4 parça pastırma
¼ demet mikro turp filizi
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı
Haşlanmış kuru fasulye, mascarpone peyniri, zeytinyağı, tuz ve karabiberi blenderden geçirip püre haline getirin. Kızarmış ekmeklerin üzerine önce zeytinyağı, daha sonra kuru fasulyeli karışımıdan sürün. Pastırma dilimlerini üzerine ekleyin. Turp filizi yaprakları ve karabiber ile süsleyip servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

BUNU DA DENEYİN!

LİMONLU RİCOTTA PEYNİRLİ DİLİM EKMEK
LİMONLU RICOTTA PEYNİRLİ DİLİM EKMEK

LİMONLU RİCOTTA PEYNİRLİ DİLİM EKMEK

LİMONLU RİCOTTA PEYNİRLİ DİLİM EKME
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil