Pazılı mısır ekmeği

Malzemeler
300 gr pazı
1.5 su bardağı mısır unu
4 diş rendelenmiş sarımsak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yumurta
1 tatlı kaşığı bal
1.5 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
1.5 su bardağı un
1 çay kaşığı karbonat
2 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:
Pazıları bol suyla yıkayıp suyunu süzün. Sap kısımlarını kesip yaprakları ince parçalar şeklinde doğrayın. Zeytinyağını tavaya alıp ısıtın. Pazı ve sarımsağı ekleyip birkaç dakika kavurun. Harcı soğutun. Yumurtayı büyük bir cam kaseye kırın. Bal, yoğurt ve eritilmiş, soğutulmuş tereyağını ekleyip mikserle çırpın. Un, tuz ve karbonatı başka bir kasede harmanlayıp ekleyin. Pazıyı ekleyip tahta kaşıkla karıştırın. Harcı içleri yağlanmış küçük kalıplara paylaştırın. önceden ısıtılmış 170 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Ilık servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil