Pita ekmeği içinde bonfile

Hazırlanışı
Kuşbaşı etleri çöp şişlere geçirin ve tuz ve karabiber ile çeşnilendirin. Limon suyu, maydanoz ve kekiği karıştırın ve etin üzerine fırçayla sürün. Mangalda pişene kadar ızgara edin ve ardından kalan marineyi üzerine serpiştirin. Söğüş domates, doğranmış soğan, dörde bölünmüş limon, cacık ve pita ekmeğiyle birlikte servis edin. Bırakın herkes kendi kombinasyonunu kendisi yaratsın. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil