Podyumlardan akıllarda kalanlar

Moda anlayışımızı değiştirecek, yeni trendlerle gardıropları yenileyecek New York, Milano, Paris ve Londra moda haftalarından öne çıkanları yakaladık ve mercek altına aldık. Önümüzdeki sezonun favorilerini şimdiden bir kenara not alıyoruz.

Moda haftalarının ardından geriye aklımızda unutulmaz görünüm de kalıyor. Stilinize ilham verecek, belki de moda anlayışınıza yeni tarzlara birlikte göz atıyoruz. Son trendlerle gardıropları yenileyecek New York, Milano, Paris ve Londra moda haftalarından öne çıkanları ve akıllarda kalanları mercek altına aldık.

HAZIRLAYAN: İREM NAZ GÜVEL

New York, Londra, Milano ve Paris’te toplam dört hafta süren defilelerde 2023-2024 sezonuna damga vuracak trendler moda haftalarında boy gösterdi. Kırmızı elbiseler, hiçbir yere gitmediğini gösteren Y2K esintileri, pantolonlara kafayı takmış onları yok sayan görünümler, sadeleşmiş üstler ve daha fazlası bir sonraki görünümünüzü planlarken büyük ölçüde ilham verecek.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil