Prada Sonbahar/Kış 2022-2023 koleksiyonu

Zarafetle buluşan koleksiyon asaletin tanımını yapıyor... Raf Simons ve Miuccia Prada'nın iş birliği ile çıkan 2022-2023 Sonbahar/Kış koleksiyonunda Prada'nın asıl yapısını ve ideolojisi korunuyor. Keskin hatları ortaya çıkaran modellerde farklı parçalar bir arada yer alıyor.

Perşembe günü Milano'da Raf Simons ve Miuccia Prada esintisi geçti. Prada'nın ideolojisiyle yola çıktıkları koleksiyonda markanın geleneksel tarzı bozulmadan daha sanatsal bir koleksiyon ortaya çıktı. Sonbahar-Kış 2022-2023 koleksiyonu sanatsal dokunuşlar ve dekoratif süslemelerle zenginleştirilmiş, neredeyse modernist bir duyarlılıkla zenginleştirilmiş ayrıntılarla dolu.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil