Pudingli turta

Malzemeler
Hamuru için
1 çay bardağı toz şeker
200 gr margarin (oda ısısında)
1 paket şekerli vanilin
1 yumurta
3 su bardağı un
1 paket hamur kabartma tozu
Puding için
4 su bardağı süt
2 paket vanilyalı puding
4 yemek kaşığı haşhaş tohumu
2 yemek kaşığı ince çekilmiş Antep fıstığı

Hazırlanışı:
Şekerli vanilin ve hamur kabartma tozunu geniş bir kaba alıp karıştırın. Diğer malzemeleri ekleyip yoğurun. Hamurun dörtte birini buzlukta bekletin. Geri kalanını yağlanmış 26 cm.’lik kelepçeli kalıbınıza kenarlarını yükselterek yayın. Vanilyalı pudingi geniş bir tencereye alın. Diğer malzemeleri ekleyip karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp 5 dakika ılınmasını bekleyin. Daha sonra çemberdeki hamurun üzerine pudingi dökün. Kaşıkla yayın. Buzluktaki hamuru eşit olarak pudingin üzerine rendeleyin. önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 35-40 dakika pişirin. Soğutup servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil