Puf böreği

Malzemeler
1 yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 çay kaşığı karbonat
1 yemek kaşığı sirke
Yarım çay kaşığı tuz
2 su bardağı un
İç harcı için:
2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
180 gr lor peyniri
Tuz
Kızartmak için:
Ayçiçek Yağı

Hazırlanışı:
 Un, tuz ve karbonatı bir kasede harmanlayın. Yumurta, yoğurt, zeytinyağı ve sirkeyi geniş bir kapta iyice karıştırın. Unu azar azar ekleyerek yoğurun. Ele yapışmayan bir hamur için gerekirse un ilavesi yapın. üzerini örterek 30 dakika dinlenmeye bırakın. Lor peyniri, kıyılmış maydanoz ve tuzu karıştırın. Hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar koparın ve unlanmış tezgahta merdane ile açın. İçine peynir karışımından ekleyip yarım ay şeklinde kapatın ve kenarlarını keserek açılmaması için çatalla bastırın. Hamurları kızgın ayçiçek yağında kızartarak servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil