Renkli bir seks için 5 öneri

Seks hayatınızı renklendirin!

1. Farklı mekanlar deneyin: Tüm cinselliğiniz yatak odası üzerine kuruluysa biraz farklılaşma zamanı gelmiş demektir. Banyo, mutfak ya da koridor…  Seçin birini.

2. Tahrik mesajları: Gün içinde, hiç ummadığı bir anda sevgilinize cinselliği çağrıştıran bir fotoğraf ya da cümle yazabilirsiniz. Böylece sizinle ilgili daha fazla hayal kurmasını ve bunları gerçekleştirmesini sağlarsınız.

3. Sade ama renkli: Dantelli, jartiyerli iç çamaşırı takımlarınızı bir kenara bırakın. Sade ama renkli olan modellere bayılacak.

4. Taklit edin: Okuduğunuz kitaptaki ya da izlediğiniz filmdeki erotik sahneleri taklit edin. Hatta isterseniz video kaydı bile yapabilirsiniz.

5. Zaman ayırın: İş hayatından ya da çocuklarınızdan baş başa kalmaya fırsat bulamıyorsanız, tek günlük bir kaçamak yapabilirsiniz. Bunun için çok para dökmenize gerek de yok. Fırsat sitelerine mutlaka göz atın. 
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil