Renkli nemlendirici: Kurtarıcı 11 ürün önerisi

Renkli nemlendiriciler yazdan sonbahara geçişte en büyük yardımcılarımız. Neden mi? Çünkü bir dakikadan kısa sürede cildimizi nemlendirirken kusursuz, tazelenmiş ve canlı bir görünüm veriyor. Hem pratik hem işlevsel.

Hem cildinizi nemlendirmek hem de makyaj ürünlerine minimalist bir şekilde yaklaşmak istiyorsanız renkli nemlendiricilere yakından bakmak için en uygun zaman. Renkli nemlendiriciler kırmızılıkları, ton farklılıklarını ve lekeleri kapatırken cildinizi de nemlendirip günün koşuşturmasına hazırlıyor. Ancak tüm bunların yanı sıra özellikle dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Renkli nemlendiricinizin antioksidanlar, güneş koruyucu özellik ve hyaluronik asit içerdiğinden emin olun.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil