Roka ve Antep fıstığı soslu levrek fileto

Akşam yemeğinize lezzet katın.

Malzemeler
1 demet roka
100 gr tuzsuz iç Antep fıstığı
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
1/2 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
1-2 diş sarımsak
Limon rendesi
4 adet levrek fileto

Hazırlanışı
Rokayı saplarından ayırarak yıkayın. Fıstıkları sıcak suda bekleterek soyun. Roka, fıstık, zeytinyağı, tuz, karabiber ve sarımsağı robotta çekerek sos hazırlayın, sulandırmak gerekirse az zeytinyağı veya su ilave edebilirsiniz. Levrek filetoları tuzlayın, biberleyin. Kızdırılmış tavaya az zeytinyağı koyun, balıkların her iki tarafını 2-3 dakika pişirin. Pesto üzerine levrek filetolar koyun, üzerlerine taze otlar, limon rendesi ve fıstık serperek servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil