Saatiniz hep yanınızda!

İklbahar, yaz, sonbahar, kış… Şehir hayatından uzaklaşıp, kendinizi en huzurlu hissettiğiniz doğayla iç içe tüm zamanlarınızda Timberland saatiniz sizinle…

Doğada bir yürüyüş, göl manzarasına karşı bir hafta sonu, sevdiklerinizle kalabalık sofralar ve çıtır çıtır yanan ateş… İş hayatının stresinden, şehrin kalabalığında uzakta geçireceğiniz tüm zamanlarda, rahat tarzınıza yakışacak bir saatiniz olsun ister misiniz?

Özel kutusunda, 20 ATM su geçirmezlik, takvim, değişebilir kordon özellikleriyle Timberland Cranston Koleksiyonu yaşantınızın vazgeçilmez bir parçanız olacak. 

Değişebilir kordon özelliğiyle gündüzden geceye, spordan işe tüm geçişlerinizde tarzınıza uyumuyla hayatınızı kolaylaştıracak Timberland Cranston Koleksiyonu tüm seçkin mağazalarda size bekliyor.


Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil