Sahanda uskumru

Malzemeler
2 uskumru
1 soğan
1 yemek kaşığı dolusu dolmalık fıstık
1 tatlı kaşığı kuş üzümü
Yarım çay kaşığı yenibahar
Yarım demet maydanoz
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı limon suyu
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:
Uskumruları fileto olarak hazırlayın. Soğanı soyup piyazlık doğrayın. Kuş üzümlerini sıcak suda şişmeye bırakın. Soğanı ısıtılmış zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun, sonra fıstıkları ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. Balık etini, süzülmüş kuş üzümünü, yenibahar, tuz ve karabiberi ekleyin. 1-2 yemek kaşığı su ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Orta ateşte 10-15 dakika yumuşayıncaya kadar pişirin ve ateşten alıp biraz ılınmasını bekleyin. Üzerine limon suyunu gezdirip kıyılmış maydanozu serpip servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil