Sarhoş armut

Farklı bir tat denemek isteyenler için...

Sert armutlar; kırmızı şarap, limon kabuğu, zencefil, tarçın ve esmer şeker ile kaynatılır. Armutlar alınır ve kalan sıvı sos kıvamına gelene kadar pişirilir. Hamurların içi Ricotta ve yaban mersini ile doldurulur ve kızgın yağda kızartılır. Armutun üzerine sos gezdirilir ve Ricottalı kalp ile birlikte servis edilir.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil