Sarı yeşil pilav

Malzemeler
1 su bardağı baldo pirinci
1 tatlı kaşığı tereyağı
1.5 yemek kaşığı fındık yağı
1 çay bardağı bezelye
1 çay bardağı mısır
10 dal dereotu

Hazırlanışı:
Pirinci sıcak suda, su soğuyuncaya kadar bekletin. Daha sonra birkaç kez yıkayıp süzün. Tereyağını ve fındık yağını pilavı pişireceğiniz tencerede ısıtın. Pirinci ekleyip kavurun. 1.5 su bardağı sıcak suyu, bezelyeyi ve mısırı ilave edin. Bir taşım kaynatıp ateşi kısın. Pirinçler suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan alın, kıyılmış dereotunu ekleyip
5 dakika demlendikten sonra servis yapın.

Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Oyuncu Gizem Karaca lüks villasını paylaştı