Sarımsağı böyle tüketmek etkisini katlıyor! Gıdaların faydasını artırmak için 27 öneri

Sağlıklı besinler tüketsek bile besinin faydasını tam alamıyor olabiliriz bu yüzden bu besinlerden tam yararlanabilmek için besinlerin doğru tüketimini de bilmemiz gerekir. Peki besinleri nasıl tüketmeliyiz? Beslenme ve Diyet Uzmanı Tuba Örnek, besinlerin faydasını artırmak için 27 öneride bulundu.

Temelde sağlıklı gıdalar tüketiyor olsak bile besinlerden yeterli verimi alamıyor olabiliriz. Hangi besinin nasıl pişirilmesi gerektiği, neyin yanında tüketilirse faydasının artacağı, saklanma koşulları gibi birçok etkenin sağlıklı beslenmenin temelini oluşturduğunu söyleyen Anadolu Sağlık Merkezi Beslenme ve Diyet Uzmanı Tuba Örnek, besinlerin olumlu etkilerini arttıracak 27 öneride bulundu:

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil