Sebze crumble tarifi nasıl yapılır?

Lezzetli tariflere sofranızda yer açın!

4 kişilik
20 dakika
25 dakika
330 kalori

Sebze crumble için malzemeler;

  • 1 adet pancar
  • 1 adet brokoli
  • 15-20 adet mantar
  • 2-3 adet kırmızı çarliston biber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz ve taze çekilmiş karabiber
  • 1 diş ezilmiş sarımsak
  • 2-3 yemek kaşığı ufalanmış ekmek
  • 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
1 Brokoliyi ufak parçalara ayırın. Karbonatlı kaynar suda 1-2 dakika haşlayın.
2 Parlak yeşil bir renk alıncaya kadar bekleyin.
3 Sonra soğuk suya koyun. Pancar ve biberi brokoliye uygun boyda doğrayın.
4 Mantarları ikiye kesin.
5 Sebzeleri vok tavada zeytinyağı, sarımsak, tuz ve biberle 1-2 dakika soteleyin.
6 Fırına girebilen hafif derin bir kaba koyun, üzerlerine ufalanmış ekmek ve maydanoz serpin.
7 180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika sebzeler pişip üzeri kızarana kadar pişirmeye devam edin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil