Sebzeleri nasıl pişirmek gerekiyor?

Sebzeleri ya da et, tavuk, balık gibi besinleri pişirirken dikkat!

Şeyda Coşkun'dan formunu korumak isteyenlen için bir öneri: "Kilo almanızın sebebi bu besinler değil, onları pişirirken eklediğiniz yağ, tuz ve kalorisi çok yüksek olan soslar olabilir.  Özellikle zeytinyağlı pişirirken gereksiz yere şeker ilave etme alışkanlığı yemeğinizi birer kalori bombasına dönüştürebilir. Mümkünse şekeri evinize hiç sokmayın. Besinlerin başlı başına lezzetli olduğunu anladığınızda bir daha şeker, tuz gibi zararlı gıdaları kullanmak istemeyeceksiniz. Bu arada kızartılan ya da bol yağlı pişirilen yemeklerin yerine buharda pişirme ya da fırınlama yöntemlerini tercih edin."

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil