Sebzeli biftek

Malzemeler
2 soğan
5 yemek kaşığı zeytinyağı
4 parça biftek (inceltilmiş)
400 gr kültür mantarı
1 salçalık kırmızıbiber
1 dolmalık sarı biber
1 dolmalık turuncu biber
1 havuç
Maydanoz
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:
Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp 2 cm kalınlığında şeritler halinde doğrayın. Etleri de 2-2.5 cm kalınlığında doğrayın. Mantarları yıkayarak temizleyin ve ortadan ikiye kesin. Havucun kabuğunu soyarak yuvarlak doğrayın. Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağı ile birlikte döküm bir tavaya alın ve pembeleşinceye kadar soteleyin. Biber, havuç ve mantarları ekleyip birkaç dakika yüksek ateşte soteleyin. Sebzeleri tavanın içerisinde kenara doğru alıp etleri ekleyin ve yüksek ateşte önlü arkalı kızartın. Sebzeler ile eti karıştırarak tüm malzeme yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. üzerine kıyılmış maydanoz serpiştirip sıcak servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil